Людям з порушення зору Звичайна версія

ПАСПОРТ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ (АУКЦІОНУ) З ПРОДАЖУ прав вимоги ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» на електронному торговому майданчику Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗАКУПКИ.ПРОМ.УА»

25.02.2019

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про проведення відкритих торгів (аукціону) з продажу наступних активів, що обліковуються на балансі ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК»:

лоту

Найменування майна Стислий опис майна та забезпечення Початкова ціна  реалізації лоту, грн. (без ПДВ) Публічний паспорт активу (посилання)
Q80267b2993 Права вимоги за кредитним договором 113К-01Ю Рухоме майно (відходи збагачення залізних руд), цінні папери (акції) 30 984 847,20 http://torgi.fg.gov.ua:80/118440
Номер та дата рішення виконавчої дирекції Фонду про затвердження умов продажу активів 1121 від 22.03.2017
Організатор відкритих торгів (аукціону)

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗАКУПКИ.ПРОМ.УА»  Код ЄДРПОУ 40283641, 02121, м. Київ, Харківське шосе, буд. 201-203, корп. 2-А, літ «Ф», оф. 114,  (044) 392-85-07  час роботи понеділок - п'ятниця 09:00 – 18:00, https://zakupki.prom.ua/  

Посилання на перелік організаторів відкритих торгів (аукціонів): http://torgi.fg.gov.ua/prozorrosale

Учасники відкритих торгів (аукціону) Юридичні особи та фізичні особи (продаж прав вимог за кредитними договорами або договорами забезпечення виконання зобов’язання не може здійснюватися боржниками та/або поручителями за такими договорами)
Розмір гарантійного внеску 5 (п’ять) відсотків  від початкової ціни реалізації лота
Вимоги щодо кількості зареєстрованих учасників відкритих торгів (аукціону) Відкриті торги (аукціон) не можуть вважатися такими, що відбулися, у разі відсутності кроку аукціону у розрізі лотів,  або якщо на участь у відкритих торгах (аукціоні) було зареєстровано лише одного учасника.
Банківські реквізити для перерахування гарантійного внеску

Перерахування гарантійного внеску здійснюється на поточний рахунок організатора відкритих торгів (аукціонів), на електронному майданчику якого зареєструвався учасник. Інформація про банківські реквізити організаторів відкритих торгів (аукціонів) розміщені за наступним посиланням

 http://torgi.fg.gov.ua/prozorrosale

Крок аукціону Не менше 1% від початкової ціни реалізації лотів
Порядок ознайомлення з активом у кімнаті даних

Для ознайомлення з активом у кімнаті даних необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір про конфіденційність (посилання на форми заявки та договору http://torgi.fg.gov.ua/nda ). Заявки подаються в паперовому та електронному вигляді на наступні адреси:

1) ФГВФО, 01032, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 17, та електронною поштою: [email protected];

2) ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК», 02002, м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 2б, офіс 274 та електронною поштою: [email protected]

Контактна особа від банку з питань ознайомлення з майном Cиротинський Віктор Володимирович, (044) 207-90-80, м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 2б, офіс 274 та електронною поштою: [email protected]
Дата проведення відкритих торгів (аукціону) 13.04.2017р.
Час проведення відкритих торгів (аукціону)/електронного аукціону Точний час початку проведення відкритих торгів (аукціону) по кожному лоту вказується на веб-сайтах організаторів торгів (http://torgi.fg.gov.ua/prozorrosale)
Термін прийняття заяв про участь у відкритих торгах  (аукціоні) З дня публікації оголошення  до 12 квітня 2017 включно (до 20 год. 00 хв. за Київським часом )

Електронна адреса для доступу до відкритих торгів (аукціону)/електронного аукціону

http://www.prozorro.sale/

Кінцеві дати сплати:

гарантійного внеску

12 квітня 2017 включно (до 19 год. 00 хв. за Київським часом)

Гарантійний внесок може вважатися сплаченим із моменту його зарахування на банківський рахунок оператора, якщо це відбулося не пізніше ніж за одну годину до закінчення кінцевого терміну прийняття заяв про участь у відкритих торгах (аукціоні)

Розмір реєстраційного внеску Реєстраційний внесок відсутній.
Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу майна (активів) банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону.