Людям з порушення зору Звичайна версія

Продаж активів ПАТ КБ «ПІВДЕНКОМБАНК»

25.05.2015

Оголошення про проведення аукціону з продажу активів ПАТ КБ «ПІВДЕНКОМБАНК»

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ КБ "ПІВДЕНКОМБАНК" оголошує аукціон з продажу на СЕТАМ активів ПАТ КБ "ПІВДЕНКОМБАНК" (https://torgi.minjust.gov.ua)

Номер лота

Найменування активу*

Стартова ціна продажу

(з ПДВ), грн.

Розмір гарантійного внеску (з. ПДВ), грн., 2%

67302

Офісне приміщення:

Після капітального ремонту. Три поверхи. Загальна площа 1 253,0 м. кв.,  підключено: вода,  центральне опалення, електрика,  каналізація. Вікна, двері - металопластикові. Дах - сумісний з перекриттям, руберойд. Підлога - паркет, бетон, ковролін, плитка. Міжповерхові перекриття - з/бетонні. Перегородки - цегляні, гіпсокартон. Стіни - цегляні, гіпсова штукатурка, панелі пластикові. Фундамент та цоколь - з/бетонні блоки.

10 685 897,63

213 717,95

Гараж:

Загальна площа 65,1 м.кв.,  підключено: електрика. Дах - з/бетонний. Підлога - бетон. Міжповерхові перекриття - з/бетонні. Стіни - цегла. Фундамент  - бетон.

Поліпшення офісного приміщення (СКМ, охоронна  та пожежна сигналізація, система відео нагляду та мережеве обладнання) та інше рухоме майно (меблі 12 предметів, сейфи - 4 шт., лічильники -2 шт., інше -3 шт.).

 * Майно яке пропонується до реалізації, було у користуванні та має ознаки зносу.

Місцезнаходження майна: Дніпропетровська обл., Кривий Ріг, вул. Революційна, будинок 4

Дата проведення аукціону:25.05.2015 з 09:00 до 18:00

Якщо остання цінова пропозиція надійшла за 5 хвилин до завершення

строку, електронні торги автоматично продовжуються на 30 хвилин

від часу подачі останньої цінової пропозиції. Загальна тривалість такого

продовження не може перевищувати шести годин.

Місце проведення аукціону (електронних торгів):https://torgi.minjust.gov.ua

Дата закінчення подання заявок: 21.05.2015

Умови продажу:

Гарантійний внесок учасники аукціону вносять на рахунок Організатора торгів:

Отримувач: Державне підприємство «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України

Рахунок отримувача: 26000303813

Код отримувача (ЄДРПОУ): 25287988

Банк: АТ "Ощадбанк"

Код банку (МФО): 300465

Крок аукціону:2% від стартової ціни лота.

Порядок ознайомлення з майном: ознайомлення у зберігача, фахівець адміністративно-господарчого відділу служби інфраструктури Вінничук Василь Петрович (096) 525-12-55. Час роботи:  понеділок - п'ятниця з 9:00 до 18:00.

Переможцем електронних торгів визнається той учасник, від якого на момент завершення електронних торгів надійшла найвища цінова пропозиція, або єдина пропозиція за стартовою ціною. Після закінчення електронних торгів, Система автоматично формує протокол електронних торгів, який підписується Організатором та не пізніше наступного робочого дня направляється до Продавця.

Переможець аукціону повинен укласти договір купівлі-продажу з Продавцем, сплатити вартість Майна та, у випадку необхідності, сплатити залишок винагороди Організатору торгів.

Організатор торгів: Державне підприємство «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України, контактний телефон «0 (800) 505 003».

Покупцю в обов'язковому порядку потрібно ознайомитися з станом майна до подачі заявки на участь в аукціоні. Прийом заяв на участь в аукціоні (реєстрація учасників) проводиться на веб-сайті Організатора: https://torgi.minjust.gov.ua починаючи з дня публікації цього повідомлення.